09/06/2014

Mummylicious: Susu Kambing Sedap....

Assalammualaikum...

Saya ada prodak baru... mari2 tengok... hihi... saya memang penggemar susu... tapi kalu sebut susu kambing memang... hmmmphh... hmmmph... kembang kempis hidung... huhu... aaaaa... tidakkkk!!!! masa pegnenkan mia dulu ada En. Somi belikan susu kambing... yang segar lagi... tapi... ku tak mampu nak minum.... jadinye membasi je dia dalam peti ais itew...

Tapikan... untungla.... korang sekarang kan sebab dah ada susu kambing yang sodap... rugila... dulu tak ade.. takpe... sekarang dah ada... walau tak pegnen... sebagai ibu bekerja... amatlah fenting untuk mencari makanan tambahan.. iron lady la kununnnn..

meh meh baca khasiat dia... fakta.. memang boring tapi mana nak tau kalu tak baca.... tak gitu??





Masya Allah.. Banyak sungguh khasiat dia... ibu mengandung yang ada kencing manis juga boleh minum sebab tiada gula di dalam kandungan susu mummy ni... Insya Allah... semuanya dengan izin Allah.. kita hanya merancang Allah jua yang menentukan... Sape tak nak sihat kan?


Ni saiz sebenar dia... tu tangan aku la tu... huhuhu...

Tambahan: postage fee adalah sebanyak RM9. Kalau amik 5 terus... free postage
kalu nak COD boleh tapi area Bukit Antarabangsa, Keramat, dan yang sekitarnya... 
untuk kanak-kanak pun ada jugak... tungguuuu... 

9 comments:

  1. Replies
    1. bt, saya jugak ada jual susu kambing ni..tester pun ada jugk..jika bminat boleh la whatsap/sms/call 0123266968....tapi jika nk cod, sy cuma di area bukit jalil, serdang, seri kembangan dan pantai dalam sahaja

      Delete
    2. baru perasan la pulak komen2 ni... hmmm. jual...

      Delete
  2. puan suhana4/9/14 8:08 pm

    Suhana area ipoh 0199877630

    ReplyDelete
  3. ade sesiapa yang COD susu ni area putrajaya? do let me know?
    puanatasha@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cod Putrajaya, cyberjaya
      Hubungi sy Puan Zuraidah: 012-7545203
      Page FB: https://m.facebook.com/pages/Mummylicious-Goats-Milk/938457656192895?sk=photols

      Delete
  4. ade x cod susu ni area wangsa maju, setapak dan gombak..pm me plss. 0132646194.sangat memerlukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak cod area ampang , keramat , setiawangsa , wangsa maju boleh contact saya 0192540485

      Delete
    2. salam de jual sachet pnye x sy nak tnye..

      Delete