13/04/2017

Caca yang kelakar

Assalammualaikum

lama tak cerita pasal caca... sekarang caca dah pandai cakap sikit2.. Mama, abah, tatak.. kalau panggil abang dia dia panggil.. BE.. hahaha... macam panggil laki je...

yang paling dia pandai sangat, sepahkan rumah... pastu main kasut keje acik hani... bajet ko dah beso ye dik... mak ko penat balik koje... tengok je la... tak larat dah nak marah... mak redha nak... hahahaha...

budak ni masih full BF. ada gak aja minum susu formula... apa je yang masuk dalam botol susu dia, dia panggil air. Dia tak reti sebut susu... time nak nyusu dia dok muncungkan bibir sambil sebut nak uukkk... dah macam nak beyak pulak... hahaha!!!!(gelak sendiri)

pastu budak kecik ni kentut kuat... mangaiii... dah kentut.. gelak pulakkk!!! ko ni dikkk... sabo mak ko... tapi sib baik kentut adik takde bau... kalau tak, pitam dah mak ko... 

mamam aiskrim panda

muka macam baik sangat

hobi tiap kali mama balik koje

ok. now nak cite sikit.

sape2 yang duduk sekitar kajang, bangi putrajaya dan kawasan yang sewaktu dengannya. Cik hani ada buat delivery eziclean. stok tak banyak. so, cepat habis... 
sape2 yang dah booking cik hani dulukan.ok
booking pakai wang ya adik2..
first come first serve.
saje tak simpan stok bebanyak sebab duduk atas awan.hahaha

contact no ni
0163784959
atau 
0172135245

pakej 
3 beradik RM50
Detergent + Toilet RM40
Detergent + Dishwash RM35

ok lah. Cik Hani nak sambung kerja...

jual2 keto... sapo nak beli peugeot... meh meh

bai.wassalamu..

04/04/2017

kaki besar sebelah


Assalammualaikum

Sajelah nak bercerita. Since takde walkin and customer kat servis pun talak. Sejak dari semalam lagi cik hani rasa sakit kaki belah kiri ni tiap kali pakai kasut. Cik Hani tertanya2 jugaklah kan. Kot kot kaki kiri ni membesar. Takkan kasul lak yg mengecil.. . Cacat dah ke diri ini?? ?? Oh tidak!! !!!

So,  pagi ni pergi keja.  Tergerak hati nak godek2 kasut belah kiri.  Rasa rada kat hujung kasut macam ada sesuatu.  Ingatkan tisu..  Sekali..  Sarung kaki cik hani tersumbat kat situ.. . Cesss.. . Patutlah kasut jadi sempit.. Sabaq je lah...  Ni mesti keja si caca ni.. Sebelum tu dia dok main2 sarung kaki cik hani.. . Tengok lagi sekali tinggal sebelah je.  Bila tanya lagi..  Dia tunjuk kasut.  Ta pi i tak nampak pun stoking nye.  Rupanya dia sumbat.. . Telah budak umo baru nak masuk 2 tahun ni bukan boleh saya sgt.. . Hahaha.. . Caca caca.. .

Ok tu he nak cite.  Sape2 nak beli kete baru Yg comel kite dan jimat minyak.  Meh contact cik hani k.

Auuummm




Peugeot 208 Puretech ๐Ÿš—๐Ÿš—

RM89888 OTR๐Ÿ’–๐Ÿ’–
3 year free service๐Ÿ”ง
5 year warranty๐Ÿ‘ธ
FULL LOAN available๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Hurry!!  Stock are limited๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
First come first serve basis

Contact me
Hani ๐Ÿ‘ฐ
0163784959
Sales Consultant
Peugeot 4s Kajang