11/09/2014

Dnars Skincare Tiruan

Assalammualaikum

Pengumuman penting kepada pengguna produk Dnars. Produk Dnars yang mengandungi bahan beracun adalah produk tiruan.  Buktinya sila lihat dibawah saya akan terangkan satu persatu gambarajah

Sila lihat di bahagian 'Pemegang Nama Notifikasi' iaitu Seri Mh Ummi Sdn Bhd. Pemegang Notifikasi bagi Dnars yang tulen, asli, original dan yang sewaktu dengannya ialah Rohban Trade Sdn Bhd.
Pastikan korang beli yang original. Patutla ada yang bagitau.. muka dah elok makin rosak lepas guna Dnars.. tapi dia bukan kasteme Cik Hani... Cik Hani pun masa tu tak terpikir nak tanya nama kampeni yang ada tulis kat botol cream tu... cuma pelik aje... awat Cik Hani dah kasteme Cik Hani ok aje kan... sekarang dah taula... ye lah.. faham... nak murah kan... Biasa produk original harga dia sama... macam korang beli simplysity tu kan... kalau nak murah tunggu diskaun... 

Akibat daripada kenyataan akhbar tersebut, pihak Dnars telah menghantar produknya untuk di ujikaji semula.. ye lah... rosak muka orang... sape nak tanggung??? tak baik aniaya orang kan... tengok kat bahagian yang ada highlight kaler oren tu... ok, result dia... ND... not detected... bersih suci dan tiada racun... 

ok, yang ni pun sama... korang tengok kat bahagian yang ada highlight oren tu ye... sama dia nye result...

 ni nama kampeni dia ada tulis kat botol

inilah akibat menggunakan produk original... tak gitu kak jemah???



Dnars Skincare 0169303884
Loose item pun ada

k, bye wassalam.

4 comments:

  1. saya dah berhenti menggunakan kedua2 produk tu..hmm..saya rasa kemungkinan besar saya ada menggunakan produk tiruan menyebabkan muka saya kegatalan dan kemerahan

    ReplyDelete
  2. oh ye ke.. kesiannye awak...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.... tnye ckit bley... ermm , Mne nak dapatkan pr0duk dnars yg tulen tanpa truan ??

    ReplyDelete
  4. Assalam, saya nak tanye sikit. Kulit muke saya normal tanpa jerawat. Tapi kusam. Jadi saya tru dnars. Tapi selelas 3 hari saya pakai, kulit muke saya jadi pedih. Lebih lebih lagi bile cuci muke guna sabun. Bile bilas tu, rasa pedih je muke nie.. normal ke?

    ReplyDelete