31/03/2017

Peugeot MPV 5008 1.6 turbo


Peugeot MPV 5008 1.6 turbo๐Ÿš™๐Ÿš™๐Ÿš™

๐Ÿ’บ๐Ÿ’บ 7 seater
6 airbags ๐ŸŽ’๐Ÿƒ
Panoramic roof ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Front and rear sensor + reverse camera ๐ŸŽฅ๐ŸŽถ
2 lcd 7" screen ๐Ÿ“Ÿ๐Ÿ“บ, 2 bluetooth,  headphones ๐ŸŽง๐ŸŽผ and 2 separate video RCA connectors
Dual zone auto air conditioning Systems + 2nd row air blower ❇️❇️❇️๐Ÿƒ๐Ÿƒ
Cruise control with speed limiter ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€

Last unit @ our showroom

NP RM164888
rebate RM25k

Cash rebate are available
FAST LOAN approval ๐Ÿ’–๐Ÿ’–

First come first serve basis๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿš€๐Ÿš€

Contact me for more details
SALES CONSULTANT
HANI
0163784959


27/03/2017

Beli online vs beli offline


Saya jual barang A RM20. Kemudian saya caj kos pos RM8. Cust pun tak jadi beli. "Saya beli kat kedai luar je la. Beli online kena bayar pos lagi"
3 hari kemudian.. "Sis, PM akaun no. Saya pegi kedai luar RM40 satu. Lagi mahal. So saya nak order dua. Pos sekali yer"
.
Apa yang kita nak berkira sangat dengan kos pos?
.
Beli barang RM20. Kos pos RM8 boleh beli sambil duduk tengok tv. Whatsapp seller bayar total RM28. Barang selamat smpai lepas 2 3 hari.

VS

Kos keluar beli kat mall. Minyak mahal pergi balik Rm20. Benti makan jap, bihun sup RM5 kat food court. Then Beli barang RM20 yang nampak kat online.Sebelum balik ehh lalu depan starbuck, teringin chocolate cream chip blended RM15. Selamat smpai rumah. So dari tak teringin ape2 tadi, terus jadi nak macam². Total kos RM60.

Nampak macam biasa. Tapi ni la antara penyebab duit dalam dompet menipis tanpa kita sedar.

Itu la kelebihan beli di online. Dengan RM8 barang dari KL ke kedah pun selamat sampai. Tapi kita, belom tentu sampai pahang ke KEDAH dengan RM8. Faham? Kurier Servis Sangat memudahkan urusan kita.

#Copypaste




๐ŸšจEziclean Laundry Sabun Magik๐Ÿšจ

๐ŸŒˆKonsepnya rendam rendam je...pakaian putih bertambah putih...yang berwarna kekal warnanya...nampak seakan-akan baru dan berseri lagi๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘—๐Ÿ‘”๐Ÿ‘’๐Ÿ‘Ÿ๐ŸŽ’ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

๐ŸŒˆKuasa magik dari #EzicleanLaundry๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Ini lah eziclean,sabun basuh,sabun rendam,sabun penanggal kotoran.Sabun basuh ni laku laris tau!

๐ŸŒˆSabun ni memang kurang buih, tapi hasil kebersihannya memang tip-top! Bau dia pun wangi & segar serta mengekalkan warna putih tau. ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท

๐ŸŒˆPada ibu2 yang susah nak hilangkan kotoran pada baju serta kasut sekolah anak-anak, eziclean dapat membantu anda.

๐ŸŒˆBukan setakat pakaian sekolah anak,malah pakaian seisi keluarga pun blh dicuci dengan eziclean ni.

๐ŸŒˆYg penting semuanya akan kekal bersih dengan #ezicleanpowder.

Berat 1kg untuk 50 kali cucian bergantung kepada penggunaan๐Ÿ˜‰

PENGEDAR DIPERLUKAN
.
.
.

Berminat bole pm or direct whatsapp
www.wasap.my/60172135245


15/03/2017

Kenapa mesti Peugeot 208?

Assalammualaikum

Lama tak update. Baby caca demam panas.  Risau acik. 
First,  cik hani nak bagi engkorang tengok video ni

 

Dah tengok? 

Peugeot 208 ni menggunakan enjin Puretech. Yang mana enjin Puretech ni mula diperkenalkan oleh Peugeot pada tahun 2014 dan memenangi INTERNATIONAL ENGINE OF THE YEAR selama 2 tahun berturut2 iaitu pada tahun 2015 & 2016๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ.

Dari sudut keselamatan. Rangka peugeot terdiri dari 3 jenis besi iaitu Ultra High Strengh Steel,  Very Strength Steel dan High Strong Steel  yang dapat melindungi penumpang ketika berlaku impak dari kiri, kanan, belakang, hadapan dan atas kenderaan. Ia juga dilengkapi 6 curtain airbags yang dapat melindungi pemandu serta penumpang. 

Apa lagi yang ada?  Penjimatan minyak yang mana dengan pengisian minyak penyh atau full tank,  anda boleh bergerak sejauh 1000 km iaitu jarak dari kl-penang-kl. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Berita baiknya lagi. Dengan pembelian 208 Puretech 2017. Anda layak mendapat:

3 tahun servis percuma  ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸŽ๐Ÿ”‘free gift dari saya ๐Ÿ˜

Untuk info lanjut,  hubungi:
๐Ÿ“ฑ☎️๐Ÿ“ž
0163784959
Rosmahani
Peugeot 4s Kajang
Ur Trusted Sales Consultant

03/03/2017

Jemputan Test Drive Model Baru Peugeot

Assalamualaikum

Saya ingin menjemput Tuan/Puan untuk sesi PANDU UJI kenderaan baru Peugeot Model 208 & 2008 Puretech

Tarikh : 4hb Mac 2017
Lokasi : Peugeot 4s Kajang (no 874, Lot 1942B,  Jln Wan Siew,  Sungai Chua,  43000 Kajang)
Masa : 9 pagi hingga 6 petang

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di 0163784959 .

Jumpa disaaanaaa disaaanaaa disaaanaaaaa (ala ala paknil. Hihi)

K. Bye. Muahhhh.

02/03/2017

Sales Consultant Peugeot

Assalammualaikum

Saje nak update blog lama.  Pepoyo je buka blog baru kengkonon pehtu kelaut. Tak reti nak buat ayat sopan sintun. Kikiki

Now dah bertugas sebagai Sales Consultant di Peugeot 4s Kajang.  Marilah datang beli Peugeot yang baru.  Puretech enjin. Jimat minyak uolllss.. .


Jangan ingat orang pompuan tak tau pasai kete.  Kami semua terlatih hokey.  This is continental car hokay.. .

Alamat showroom:
No 874, Lot 1942B,
Jalan Wan Siew,  Sungai Chua,
43000 Kajang, Selangor.

Waze je Peugeot 4s Kajang.  Confirm jumpa.

Datang jumpa Acik Hani k.  Untuk appoinment contact 0163784959

K. Babai. Muahhh