08/09/2014

Jalan-jalan tengok wayang

Assalammualaikum

Memula tayang muka tuan tanah... ni aku guna front camera... saje nak tengok bekas parut kat hidung aku tu berkurang setelah memakai Dnars Skincare secara istiqamah... sebelum ni aku main cak2 je... kadang2 kuar umah tak pakai bedak pun... tapi Alhamdulillah... kulit tak rosak... Dnars memang sesuai tu si femalas macam aku... kulit aku memang senang berparut... luka sikit.. berparut... kalau tak rawat... gituula sampai bila2... dengan Dnars... Alhamdulillah... nampak perubahan...

Tiap kali En. Somi cuti, barula dapat merasa nak berjalan2... bukan jalan2 kat tempat mahal pun... kami ni golongan marhaen... hikhik... nak gi Pavi ke hapo ke... memang takla... paling2 pun Time Square aje.. itupun kalau nak cari baju... makan2 memang tak kot... En. Somi tak brape minat ke situ... samala kite.. hikhik..

 Sayala Cik Hani

 Mia taknak amik gambo.. dok nyuruk belakang En. Somi.. hambek... abah tolak pale dia... terus wat peace... kahkahkah!!!

  suka nyibuk tau budak sorang ni... takleh nak selfie... huhu... kena wefie ke hapo nama tu...

 ni kat Festival City... ada wayang 3D tapi Cik Hani tak bagila budak 2 orang ni masuk... mahal wooo... huhu... kang nanges nak kuar... rugi loo... amik gambar sudah... tu Dino tu gerak2... memula Mia larikkk... terkejut punye pasai... masa ni pun dok terintai2... 

 buat2 berani... haha!! padahal... tu tangan kat abg... 

 Ok dah ni... Dino dah diam...

kunun2 nak masuk umah orang le ni... huhu... drama sangat...

kitorang tengok cite Teenage Mutant Ninha Turtle... Best sangat... aku yang tua ni pun rasa seronok aje.. moh le tengok lepas abis UPSR ni... lagi banyak cite untuk kanak-kanak start 11th September ni...

Bye, wassalam..


3 comments:

  1. Seronoknya jalan-jalan dengan family. Hihi. Salam kenal ye hani :)


    Btw boleh dapatkan tips memulakan bisnes disini ya --> http://www.kau5ar.com/2014/09/hangat-tips-memilih-jenis-bisnes/

    ReplyDelete
  2. mia nampak tinggi. 5tahun kan sama cam sofea..

    ReplyDelete
  3. tak tinggi sangat... biasa2 je... lebih kurang sofea je kot... nanti kite ukur ek.. hehe...

    ReplyDelete