04/04/2017

kaki besar sebelah


Assalammualaikum

Sajelah nak bercerita. Since takde walkin and customer kat servis pun talak. Sejak dari semalam lagi cik hani rasa sakit kaki belah kiri ni tiap kali pakai kasut. Cik Hani tertanya2 jugaklah kan. Kot kot kaki kiri ni membesar. Takkan kasul lak yg mengecil.. . Cacat dah ke diri ini?? ?? Oh tidak!! !!!

So,  pagi ni pergi keja.  Tergerak hati nak godek2 kasut belah kiri.  Rasa rada kat hujung kasut macam ada sesuatu.  Ingatkan tisu..  Sekali..  Sarung kaki cik hani tersumbat kat situ.. . Cesss.. . Patutlah kasut jadi sempit.. Sabaq je lah...  Ni mesti keja si caca ni.. Sebelum tu dia dok main2 sarung kaki cik hani.. . Tengok lagi sekali tinggal sebelah je.  Bila tanya lagi..  Dia tunjuk kasut.  Ta pi i tak nampak pun stoking nye.  Rupanya dia sumbat.. . Telah budak umo baru nak masuk 2 tahun ni bukan boleh saya sgt.. . Hahaha.. . Caca caca.. .

Ok tu he nak cite.  Sape2 nak beli kete baru Yg comel kite dan jimat minyak.  Meh contact cik hani k.

Auuummm




Peugeot 208 Puretech 🚗🚗

RM89888 OTR💖💖
3 year free service🔧
5 year warranty👸
FULL LOAN available💰💰

Hurry!!  Stock are limited🚀🚀🚀
First come first serve basis

Contact me
Hani 👰
0163784959
Sales Consultant
Peugeot 4s Kajang


No comments:

Post a Comment