13/04/2017

Caca yang kelakar

Assalammualaikum

lama tak cerita pasal caca... sekarang caca dah pandai cakap sikit2.. Mama, abah, tatak.. kalau panggil abang dia dia panggil.. BE.. hahaha... macam panggil laki je...

yang paling dia pandai sangat, sepahkan rumah... pastu main kasut keje acik hani... bajet ko dah beso ye dik... mak ko penat balik koje... tengok je la... tak larat dah nak marah... mak redha nak... hahahaha...

budak ni masih full BF. ada gak aja minum susu formula... apa je yang masuk dalam botol susu dia, dia panggil air. Dia tak reti sebut susu... time nak nyusu dia dok muncungkan bibir sambil sebut nak uukkk... dah macam nak beyak pulak... hahaha!!!!(gelak sendiri)

pastu budak kecik ni kentut kuat... mangaiii... dah kentut.. gelak pulakkk!!! ko ni dikkk... sabo mak ko... tapi sib baik kentut adik takde bau... kalau tak, pitam dah mak ko... 

mamam aiskrim panda

muka macam baik sangat

hobi tiap kali mama balik koje

ok. now nak cite sikit.

sape2 yang duduk sekitar kajang, bangi putrajaya dan kawasan yang sewaktu dengannya. Cik hani ada buat delivery eziclean. stok tak banyak. so, cepat habis... 
sape2 yang dah booking cik hani dulukan.ok
booking pakai wang ya adik2..
first come first serve.
saje tak simpan stok bebanyak sebab duduk atas awan.hahaha

contact no ni
0163784959
atau 
0172135245

pakej 
3 beradik RM50
Detergent + Toilet RM40
Detergent + Dishwash RM35

ok lah. Cik Hani nak sambung kerja...

jual2 keto... sapo nak beli peugeot... meh meh

bai.wassalamu..

No comments:

Post a Comment