Assalammualaikum
Lama tak hapdet tetiba bagi resepi
Senang giler.
Resepi Almond Crunchy Caramel
Bahan-bahan:
200g Tepung Florenta
200g Badam keping
200g Kuaci hijau
20g bijan hitam
Cara-cara:
Gaul semua bahan
Pastu masukkan dalam cupcake. Sukatan satu sudu. Janji rata dalam cupcake. Tak tebal, tak nipis.
Bakar 10 min suhu 160 darjah. Api atas bawah.
Mudahkan.
Memang mudah tapi kos bahan di mahal, Sabau je ler...
p/s: ikut oven korang. memula tryla bakar satu dulu. Tengok berapa lama baru jadi. kang terkurang masak or terlebih kang hangus pula. Hihi
Bahan-bahan yang telah digaul
Eksen je ni. Tak bagi pegang karang melalak pula
Ni assistant. Tolong pas bekas cup cake.
Tadaaa... dah siap
Kalau berminat boleh beli dengan Ahkak RM20 sebalang (+-200g)
Ni harga khas untuk blog reader k.
Muahhh... bajet ko pemes. Huhu..
www.wasap.my/60163784959 atau klik Sini
No comments:
Post a Comment